| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jana Hlavní morka

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kokrhel
|
Zaslal: po červenec 17, 2006 9:40 am Předmět: Jejda, film! |
|
|
Zdravím všicí! No paráda, super vidět, že Glen laškuje i s mojí chlebodárnou sedmou Múzou. Ovšem bude - li možná to vidět i u nás, byť na nějaký přehlídce, toť otázka. Do Irelandu se mi na to jezdit teda nechce :-) I když bych se tam ráda ještě jednou mrkla, dokud tam bratr je. V Galway jsem byla, to je moc příjemný město, taková irská riviéra.
Ve čtvrtek jsem nečekaně od kamaráda obdržela příjemný dárek: Swell Season! Je mi jasný, že už je to asi pasé, ale dovolte mi pár slov. Je to sice tak trochu uspávání hadů, ale moc krásný!! Škoda, že toho není víc - jsem namlsaná. Někdo tady v jiný diskusi psal, že Markétin tenký hlásek není tím nejdůstojnějším doprovodem Glenovu projevu - s tím sice souhlasím, ale ne tak docela v případě téhle nahrávky. Tady, jak je to zkorigovaný tím zvukařem, pěkně vyváženě namíchaný atd., se to snese věru pěkně a někde to i tu písničku obohatí - nepůsobí to takovým samoúčelným dojmem, jako zhusta na koncertech. To na nich nejde Miss Irgl a její hlazení kláves slyšet (když na ni Glen zapomene a začne se předvádět). Ale na tý desce její tenoulinký hlásek hezky doplňuje tu zadumanou atmosféru. Šmytce a totok dovedně zaranžovány, obzvlášť v mé oblíbené Drown Out - to je vůbec song moře moc smutnej, pravdivej a krásnej. Takže celkově spokojenost, náladovka je to skvělá, takhle k vínku nebo před spaním poslouchat ty dva, koukat přitom na dream catcher, komíhající se v závěsu na střešním okně a dumat jako teda vo těch vztazích a tak... paráda. Ale prostě není nad to, když to Mistr stiskne pěkně po svým (neříkám, že tohle není jeho), ale zkrátka když jede jenom sám za sebe a nemusí se na nikoho ohlížet, to je prostě můj kluk a je to jenom mezi námi Býky (teda pokud ho někdo nepovažuje ještě za Berana, ale Býci jsou rozhodně větší sympaťáci - je tu někdo Beran? :-).
Telč se blíží, takže si užijte Náměšť a koukejte reportovat, ňáko se mi zdá, že to tady drobet usíná ;-D Papouch a choďte na filmy! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jana Hlavní morka

|
Zaslal: po červenec 17, 2006 1:32 pm Předmět: Re: Jejda, film! |
|
|
| Kokrhel píše: | Zdravím všicí! No paráda, super vidět, že Glen laškuje i s mojí chlebodárnou sedmou Múzou. Ovšem bude - li možná to vidět i u nás, byť na nějaký přehlídce, toť otázka. Do Irelandu se mi na to jezdit teda nechce :-) I když bych se tam ráda ještě jednou mrkla, dokud tam bratr je. V Galway jsem byla, to je moc příjemný město, taková irská riviéra.
|
otazka to je uz zodpovezena - film bude uvedeny v Hradisti, avizoval to tu nekde kolem Marek... bude to den po koncerte (ten je 24., film 25., pamatuju-li se dobre). _________________ fotogalerie | myspace | blog | last.fm
pojeďte na kytarovou školu... :) - týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou...
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jana Hlavní morka

|
Zaslal: pá srpen 04, 2006 5:31 pm Předmět: |
|
|
...jak už to někam psal Petr (a teď ten jeho thread nemůžu najít), pár drobných postřehů jsem přihodila na last.fm...
http://www.last.fm/group/The%2BFrames/forum/16361/_/137487/1
nechci tu vykecat nic zásadního z obsahu, pokud někdo chce, vykecám soukromě, ať nikomu nezkazím překvapení. :) a - že těch překvapení ve filmu pár je, načasovaných tak, aby se je divák dozvěděl až s hlavními hrdiny (anebo dokonce až chvíli po nich)... příběh se nakonec vyvinul trochu jinak, než jaký byl původní záměr (dokonce ani scéna, podle které se jmenuje Once, nakonec ve filmu vůbec není), ale co snad můžu prozradit - ten úplně nejklasičtější a nejpředvídatelnější happyend se nekoná. naopak - když naběhly závěrečné titulky, říkala jsem si - sakra, teď to končí? skoro jsem ten happyend už čekala. :))
je to pěkný film, možná by v něm někdo našel nějaké technické nedokonalosti (změnami ve scénáři možná některé scény nenavazují tak dokonale, jak by možná mohly... na druhou stranu, ten neobvyklý střih se mi v průběhu filmu začal líbit víc a víc). v hlavě mi zůstalo pár scén - ta s vysavačem na ulici, psí oči u motorky, jiné psí oči první večer u chlapíka v bytě, samozřejmě česko-anglický rozhovor na pobřeží, no a taky cesta domů po nákupu baterek do discmana... doufám, že tenhle film ještě uvidím - příští rok snad DVD a soundtrack... _________________ fotogalerie | myspace | blog | last.fm
pojeďte na kytarovou školu... :) - týden nebo víkend na horách s kytarama, večírky až do rána, s akustikou i elektrikou...
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
marty Morák administrátorský

Založen: 12.3.2006 Příspěvky: 687 Bydliště: 49° 54' 24.31" N, 18° 20' 38.14" E
|
Zaslal: pá srpen 04, 2006 7:41 pm Předmět: |
|
|
hele a jak moc mas z toho filmu pocit, ze Glen hraje Glena? _________________ thank you
for the roses
blog, myspace, last.fm
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
coup

|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 6:16 am Předmět: Re: Jejda, film! |
|
|
| Kokrhel píše: | | a je to jenom mezi námi Býky (teda pokud ho někdo nepovažuje ještě za Berana, ale Býci jsou rozhodně větší sympaťáci - je tu někdo Beran? :-). |
:-P |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|